Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 8.7g47kcal0.9g4.4g2.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 8.7g62kcal0.1g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g390kcal6g41.2g22.4g0.6g
Valittu annoskoko48g195kcal3g20.6g11.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g98kcal1.5g10.3g5.6g0.2g
Arvot/100g100g406kcal6.2g42.8g23.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772