Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 22g4.7kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper22g63kcal5.7g0g4.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g214kcal11.8g1g18.2g0.8g
Valittu annoskoko48g107kcal5.9g0.5g9.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal3g0.3g4.6g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672