Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g12g41kcal2.8g0g3.3g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g221kcal13.8g0.2g18.4g0g
Valittu annoskoko48g110kcal6.9g0.1g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna24g55kcal3.5g0.1g4.6g0g
Arvot/100g100g229kcal14.3g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521