Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 26g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g9g21kcal1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g90kcal3.2g9.4g4.2g1.2g
Valittu annoskoko48g45kcal1.6g4.7g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal0.8g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g93kcal3.3g9.8g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682