Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti x-tra18g15kcal3.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.4g25kcal1.9g0g1.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g157kcal10.6g2g11.4g0.4g
Valittu annoskoko48g78kcal5.3g1g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal2.7g0.5g2.9g0.1g
Arvot/100g100g163kcal11g2.1g11.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277