Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 26g60kcal5g0g4.5g0g
Hapukoor (Tere)4.4g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g2.6g8.9kcal0.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g191kcal12.8g1.4g15g0.2g
Valittu annoskoko48g96kcal6.4g0.7g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal3.2g0.4g3.8g0.1g
Arvot/100g100g199kcal13.3g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014