Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Katkarapu 3.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.2g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Ketsuppi 5.2g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g84kcal8.8g4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko48g42kcal4.4g2g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal2.2g1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal9.1g4.2g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073