Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.2g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.7g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.6g23kcal0.8g4.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 16g14kcal0.2g3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g294kcal3.4g38.4g13.8g1g
Valittu annoskoko48g147kcal1.7g19.2g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g74kcal0.9g9.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g305kcal3.5g39.8g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586