Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 7g7.6kcal0.6g1g0g0.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Fariinisokeri0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g59kcal2g6.8g2g2g
Valittu annoskoko48g29kcal1g3.4g1g1g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal0.5g1.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g7.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914