Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 20g13kcal2.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g87kcal6g2.6g5.4g1g
Valittu annoskoko48g43kcal3g1.3g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.5g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g90kcal6.2g2.7g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228