Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g7.8g26kcal1.2g4.8g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g107kcal6.6g12.2g3g2g
Valittu annoskoko48g54kcal3.3g6.1g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1.7g3.1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g111kcal6.8g12.7g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413