Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 4.1g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Selleri, annos 50g4.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g72kcal5g6g2.6g1.4g
Valittu annoskoko48g36kcal2.5g3g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g18kcal1.3g1.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g75kcal5.2g6.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970