Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk15g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 22g39kcal3.5g1.6g1.7g1.6g
Linssi, punainen, Go Green7.3g24kcal1.8g3.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g146kcal10.8g12.4g4.6g5.6g
Valittu annoskoko48g73kcal5.4g6.2g2.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal2.7g3.1g1.2g1.4g
Arvot/100g100g151kcal11.2g12.8g4.8g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074