Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vadelma 19g7.6kcal0.2g0.8g0.1g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.9g2.7kcal0g0.5g0g0.4g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.7g11kcal0.6g0g0.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.7kcal1.1g0g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g5.6g23kcal4.4g0.3g0.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)5.6g20kcal0.8g3.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g168kcal14.2g13g5.6g2.2g
Valittu annoskoko48g84kcal7.1g6.5g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal3.6g3.3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g173kcal14.7g13.4g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177