Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 14g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Maitorahka (Pirkka)14g9kcal1.7g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g5.6g17kcal1.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g166kcal10.8g21g4g1g
Valittu annoskoko48g83kcal5.4g10.5g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g42kcal2.7g5.3g1g0.3g
Arvot/100g100g172kcal11.2g21.7g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206