Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Suklaa tumma 8.4g44kcal0.3g4.5g2.6g0.4g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.8g21kcal1.2g3.7g0.2g0.9g
Cashewpähkinä 3.5g20kcal0.7g0.7g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g414kcal6.6g47.6g21.8g2.8g
Valittu annoskoko48g207kcal3.3g23.8g10.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna24g104kcal1.7g11.9g5.5g0.7g
Arvot/100g100g429kcal6.8g49.3g22.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276