Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 16g21kcal1.6g0.3g1.4g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.6g5.8kcal0.2g1g0.1g0.2g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g7g7.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss4.2g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g149kcal8g14g6.6g0.8g
Valittu annoskoko48g75kcal4g7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal2g3.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g155kcal8.3g14.5g6.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932