Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g16g20kcal2.5g0g1.1g0g
Maustekurkku7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 8.9g27kcal0.1g0.6g2.7g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g115kcal6.8g2g8.6g0.4g
Valittu annoskoko48g57kcal3.4g1g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal1.7g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g2.1g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780