Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)21g27kcal4g0.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytkerma14g17kcal0.5g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g107kcal9.2g3.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko48g54kcal4.6g1.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal2.3g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.5g3.9g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787