Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g45kcal0.8g4g2.8g1.2g
Valittu annoskoko48g22kcal0.4g2g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0.2g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4.1g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927