Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.5g1.8g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 9g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g10g4kcal0g0.7g0.1g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g7.8g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g196kcal3.8g24.2g8.8g1.6g
Valittu annoskoko48g98kcal1.9g12.1g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal1g6.1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000