Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)19g26kcal2.1g0.1g2g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mansikka 5.3g2.5kcal0g0.4g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g199kcal5.4g23.6g8.8g0.8g
Valittu annoskoko49g99kcal2.7g11.8g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g50kcal1.4g5.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692