Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki16g23kcal0.2g0.9g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g77kcal1.4g3.2g6.4g0.8g
Valittu annoskoko48g39kcal0.7g1.6g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal0.4g0.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.3g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888