Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala7.8g19kcal0.9g3.4g0.2g0.9g
Tonnikala vedessä 18g19kcal4g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Polar 5% juusto7.8g13kcal2.4g0g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g113kcal16g7.8g2g2.2g
Valittu annoskoko48g57kcal8g3.9g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal4g2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g117kcal16.5g8.1g2.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391