SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.2g5.5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Valkoviini, kuiva, 12%1.9g1.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g28kcal0.8g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko48g14kcal0.4g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g7kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g29kcal0.8g2.7g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499