Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Omena, ulkomainen kuorittu6.3g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g33kcal1.1g6.6g0.2g0.3g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g105kcal5g17.4g1.6g1g
Valittu annoskoko49g53kcal2.5g8.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal1.3g4.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g109kcal5.2g17.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13378