Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Purjosipuli 8.3g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 7.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g41kcal0.6g2.6g3g1g
Valittu annoskoko49g21kcal0.3g1.3g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal0.2g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal0.6g2.7g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665