Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L23g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L4g2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g53kcal2.6g2.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko49g26kcal1.3g1.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal0.7g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g54kcal2.7g2.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563