Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 31g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)4.7g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Aurajuusto1.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%1.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 1.7g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%7.8g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g108kcal5.6g9.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko49g54kcal2.8g4.9g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1.4g2.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g111kcal5.8g10.1g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089