Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Margariini 60%, keskiarvo 4.4g23kcal0g0g2.6g0g
Juusto, keskiarvo 8.8g31kcal2.2g0g2.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 8.8g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tonnikala öljyssä 6.6g13kcal1.8g0g0.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7g7.3kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g214kcal12g11.4g13g0.8g
Valittu annoskoko49g107kcal6g5.7g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g54kcal3g2.9g3.3g0.2g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.7g13.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453