Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g35kcal2.9g0g2.6g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g119kcal7.2g1.6g9.2g0.8g
Valittu annoskoko49g59kcal3.6g0.8g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal1.8g0.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.4g1.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513