Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%29g41kcal5.5g0g2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa6.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g108kcal13.2g1g5.6g0.2g
Valittu annoskoko48g54kcal6.6g0.5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal3.3g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal13.6g1g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684