Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g3.7g14kcal0.5g2.6g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g6.3g3.5kcal0.6g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow12g12kcal2.3g0.1g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g163kcal10.8g18.6g4.6g1.8g
Valittu annoskoko49g81kcal5.4g9.3g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal2.7g4.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g168kcal11.1g19.1g4.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499