Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 16g19kcal3.3g0g0.6g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g4.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)8.8g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 14g19kcal0.3g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g111kcal8g10.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko49g55kcal4g5.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal2g2.6g1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.7g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853