Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)13g11kcal0.7g1.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto3.7g13kcal0.7g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g69kcal3.6g7.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko49g35kcal1.8g3.7g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal0.9g1.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.6g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150631