Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 15g17kcal3.2g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g41kcal6.6g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko49g21kcal3.3g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal1.7g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.4g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907