Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 43g54kcal9.2g0g1.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g122kcal18.6g2.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko49g61kcal9.3g1.2g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal4.7g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.5g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286