Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa6.3g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)13g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Heinz ketsuppi1.6g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g91kcal5.2g7.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko49g46kcal2.6g3.6g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal1.3g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.3g7.4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926