Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.5g20kcal0.8g0.7g1.8g0g
Voi 60% rasvaa 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.5g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa3.5g20kcal0.3g1.3g1.5g0.4g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g3.5g18kcal0.3g1g1.4g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g7g18kcal0.4g0.2g1.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.5g13kcal0g3.2g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g38kcal0.2g0.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g379kcal28g13.4g23.8g1.2g
Valittu annoskoko49g189kcal14g6.7g11.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g95kcal7g3.4g6g0.3g
Arvot/100g100g390kcal28.8g13.8g24.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190