Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5.5g7kcal0.6g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kaurahiutale 1.9g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha33g56kcal6.2g0g3.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g4.7g16kcal0.7g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g196kcal15.8g3g13g0.4g
Valittu annoskoko49g98kcal7.9g1.5g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal4g0.8g3.3g0.1g
Arvot/100g100g201kcal16.2g3.1g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203