Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g2.2g7kcal0.5g1.2g0g0g
Mung-papu, gogreen2.2g7.6kcal0.5g1.4g0g0.4g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g2.2g7kcal0.5g1.1g0g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g6.3g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g6.3g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g95kcal4.6g13.4g2.2g1.4g
Valittu annoskoko49g48kcal2.3g6.7g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal1.2g3.4g0.6g0.4g
Arvot/100g100g97kcal4.7g13.7g2.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060