Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 6.3g33kcal0g0g3.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g249kcal4.8g35g9.4g1g
Valittu annoskoko49g124kcal2.4g17.5g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g62kcal1.2g8.8g2.4g0.3g
Arvot/100g100g254kcal4.9g35.8g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287