Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 19g6.5kcal0.1g1.1g0g0.3g
Mansikka 11g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g64kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g150kcal0.4g36g0g1g
Valittu annoskoko49g75kcal0.2g18g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g38kcal0.1g9g0g0.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.9g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463