Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Hapankaali 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix2.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.8g28kcal2.3g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g191kcal7.4g17.6g9.8g1.4g
Valittu annoskoko49g96kcal3.7g8.8g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal1.9g4.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150