Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g13g19kcal2.5g0.2g0.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)6.2g17kcal1g0.1g1.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.5g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g112kcal7.8g4.8g6.8g0.4g
Valittu annoskoko49g56kcal3.9g2.4g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal2g1.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772