Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g4.7g8.3kcal0g0.5g0g0g
Mustikka14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2.4g8.7kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g216kcal4.6g30.4g6.6g2.2g
Valittu annoskoko49g108kcal2.3g15.2g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g54kcal1.2g7.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g220kcal4.7g31.1g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956