Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 14g23kcal2.3g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.7g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g23g7.9kcal0.4g1.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g146kcal6.8g3.4g11.6g1.4g
Valittu annoskoko49g73kcal3.4g1.7g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal1.7g0.9g2.9g0.4g
Arvot/100g100g150kcal7g3.5g11.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481