Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g38g330kcal0g0g37.5g0g
Viinietikka 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g690kcal2.6g0g77.2g0g
Valittu annoskoko49g345kcal1.3g0g38.6g0g
Annoskoko puolitettuna24g173kcal0.7g0g19.3g0g
Arvot/100g100g708kcal2.7g0g79.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495