Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g101kcal7g3.4g6.4g1.4g
Valittu annoskoko49g51kcal3.5g1.7g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal1.8g0.9g1.6g0.4g
Arvot/100g100g103kcal7.2g3.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452