Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 5.9g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu14g4.2kcal0.1g0.8g0g0.2g
Fariinisokeri2g7.9kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g225kcal4.2g30.6g9.4g1g
Valittu annoskoko49g113kcal2.1g15.3g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal1.1g7.7g2.4g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.3g31.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875